Промени го крајот на нечија приказна

Category: Повици

Повик за професионални дизајнери: „Кампања за брендирање и креативни визуелни решенија на тема: органодарување и трансплантација“

Како дел од иновативниот проект „Поддршка на системот за трансплантација“, финансиран од Европската Унија и имплементиран од Agriconsulting Europe S.A. (Италија) и PLANET S.A (Грција)

Read More »

Повик до средношколци за оригинални и креативни визуелни дела на тема: дарување органи и трансплантација

Дај му боја и линија на животот! Дали знаеш дека органодарувањето е највисокиот чин на хуманост?Си слушнал/а ли дека еден органодарител може да спаси осум

Read More »

Професионални дизајнери – Аплицирај за Кампања за брендирање и креативни визуелни решенија

Инструкции за аплицирање за професионални дизајнери За да го поднесете вашето дело Ве молиме следете ги овие едноставни упатства: Со нетрпение очекуваме да ги видиме

Read More »