Промени го крајот на нечија приказна

Category: Галерии

Галерија со дизајни од меѓународните натпревери за постери за донирање органи и трансплантација

Ви ги прикажуваме делата од Вториот меѓународен натпревар за постери за донирање органи како примери за визуелни решенија кои ги бараме. Овие дела се објавени

Read More »