Промени го крајот на нечија приказна

Category: Соопштенија

Средношколците ќе креираат визуелни дела на тема: трансплантација и органодонорство

Отворен повик за доставување најдобро решение за постер Учениците од сите државни средни училишта во земјава имаат можност да ги покажат своите визуелни креативни дела

Read More »

Отворен повик за професионални дизајнери за брендирање кампања за подигнување на свеста за органодонорството

Отворен повик за професионални дизајнери: Брендирање кампања за подигнување на свеста за органодонорство и трансплантација Сите професионални дизајнери имаат можност да ги достават своите креативни

Read More »