Промени го крајот на нечија приказна

Day: февруари 12, 2024

Отворен повик за професионални дизајнери за брендирање кампања за подигнување на свеста за органодонорството

Отворен повик за професионални дизајнери: Брендирање кампања за подигнување на свеста за органодонорство и трансплантација Сите професионални дизајнери имаат можност да ги достават своите креативни

Read More »